Изложба и хуманитарна аукција фотографија учесника манифестације НОА биће одржана у петак 2. децембра са почетком у 18 часова на „Трибини младих“ Културног центра Новог Сада. Аукцију ће водити познати радио водитељ Драган Илић.

Манифестација НОА окупила је младе фотографе и вајаре из целе Србије, чија уметничка дела ће бити продата 2. децембра на хуманитарној аукцији у „Трибини младих“ новосадског Културног центра. Прикупљена средства намењена су шесточланој породици Глушац, из Честерега код Зрењанина.

Акцији се прикључила талентована Ким Тамара Жебић, победница фестивала Поезика. Ким Тамара је наступила на отварању изложбе.

Хуманитарна аукција је била веома успешна! Продато је 26 фотографија и прикупљено више од 50 хиљада динара!

Хвала свима који су учествовали у акцији. Много вас је помогло да цела манифестација буде успешна, а круна свега је синоћња аукција где смо промовисали хуманост и уметност. Захваљујемо се свима који су пружили медијску подршку, организаторима, инцијаторима, младим уметницима, компанији „Новости“, Драгану Илићу, глумцима, певечима, новинарима, истакнутим уметницима и спортистима који су допринели да се прича прошири…